prikkel jouw pure potentie 

 

Margo's Puur in Gesprek trajecten - Positief, praktisch en persoonlijk!

Laat mij jou helpen om jouw pure potentie te prikkelen en puur te zijn EN te blijven in je werk!

 

 

 

'Margo helpt je door je emotie rondom een situatie die spanning geeft een plek te geven. Waardoor er vervolgens ruimte is voor je intuïtie. Daarmee creëert ze niet alleen helderheid, maar maakt ze de questie letterlijk ook 'lichter'. Ze helpt je om keuzes te maken die dichtbij je gevoel liggen.'

Wil jij het ALLERBESTE uit jezelf halen? Laat mij 3 maanden lang jouw coach en supporter zijn om jouw ambities waar te maken. 

Keuzes maken die Kloppen - 1 op 1 Coaching om keuzes te maken rondom werk die dichtbij je gevoel liggen

Voel je dat je iets anders wilt qua werk maar weet je nog niet zo goed wat? Wil je meer richting en uitzoeken hoe het anders kan? Wil je uitzoeken wat  je echt leuk vindt, wil je het dit keer goed uitzoeken en wil je vol zelfvertrouwen en bewust je volgende carrière stappen kunnen zetten?

Dan is dit traject iets voor jou! 

Wat krijg je? 

3 op maat gemaakte gesprekken in een lunchroom in Utrecht inclusief voorbereidende opdrachten en gelegenheid tot vragen tussen de gesprekken door. 

De investering voor dit traject is 350 euro inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven. 

Wil je eenmalig met mij sparren? Dan is de investering van een gesprek van 1,5 uur 150 euro inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven. 

 

Puur in Gesprek Traject  - 1 op 1 coaching om dichtbij jezelf te blijven

Heb je behoefte aan een klankbord? Heb je het gevoel dat je de laatste tijd stil hebt gestaan en het nu weer tijd is voor jouw ontwikkeling? Wil je nog beter worden, blijven groeien op het menselijk vlak en zie je dat ook als noodzaak om succesvol te kunnen zijn en blijven? Wil je feedback op je talenten, blinde vlekken en reflecteren op je eigen handelen? Wil je het allerbeste uit jezelf halen en je uitdagingen op dit moment bespreken? Wil jij een mooi mens zijn en blijven?

Dan is dit traject iets voor jou! 

Wat krijg je?

3 unieke op maat gemaakte gesprekken waarin we in een lunchroom aan jouw uitdagingen werken. De sfeer is ontspannen en laagdrempelig. Een gratis intake, inclusief 2x lunch en drankjes zitten hierbij inbegrepen. In dit traject is er volledige aandacht voor jou en je vragen.  

De investering van dit traject is 660 euro inclusief BTW voor particulieren, exclusief BTW voor bedrijven. 


Ik help om dat wat van binnen speelt in jouw woorden naar buiten te brengen