prikkel jouw pure potentie 

Wat klanten zeggen over Margo


Referenties

Laura Wierda Ondernemer bij Jonge Kracht Vooruit

Ik wilde graag een afspraak met Margo omdat ik een startende ondernemer ben en ik geen duidelijk doel voor ogen had. Ik raakte verdwaald in mijn eigen gedachten en onzekerheid.

Tijdens en na het gesprek met Margo heb ik het gevoel dat ik weer in contact sta met mijn intuïtie en daar meer op vertrouw. Ik weet wat ik wil en ik voel dat het klopt. Ik had een chronisch gevoel van stress en na het gesprek viel dit als een deken van mij af. Het maakte plaats voor energie, zin om te doen en vertrouwen in mezelf. Na het gesprek heb ik mijn bedrijfsnaam bedacht. Mijn einddoel is nu duidelijk en ze hielp mij op weg met de eerste stappen om daar naar toe te werken. Ik raad Margo aan iedereen aan die op dit moment niet dichtbij zichzelf leeft of vast zit in een web van belemmerende gedachten. Margo is vriendelijk, toont oprechte interesse en kan op een dieper level connectie maken en je vooruit helpen.

Ze doet de naam van haar bedrijf eer aan, het was een puur gesprek waarin ik helemaal mezelf kon zijn. Ik ben onder de indruk van wat zij in één gesprek al met mij heeft bereikt.

Miranda Den Dekker

Begin dit jaar heb ik bewust de keuze gemaakt mijn baan op te zeggen en op zoek te gaan naar een baan die me past. Maar waar begin je dan? Ik solliciteerde wel, maar miste richting en merkte dat ik het daardoor lastig vond de regie in eigen hand te houden. Na online research naar een loopbaancoach sprak Margo me met de woorden op haar website direct aan.

Margo is een open en positief persoon en zet haar eigen kracht in om anderen te helpen. Ze luistert goed, stelt concrete en prikkelende vragen en zag snel wat mij als persoon uniek maakt. Margo heeft door haar ervaring veel kennis in huis en komt met concrete acties waar je direct mee aan de slag wil. Wat ik als grootste winst heb meegenomen uit ons gesprek is de richting die ik heb gevonden in mijn eigen top 5 van wat ik belangrijk vind in werk. Met een simpele oefening heeft Margo me laten inzien hoe ik tijdens een sollicitatiegesprek zelf de regie in handen kan nemen en trouw kan blijven aan mezelf. En met succes! 2 dagen na ons gesprek heb ik een leuke baan gevonden die bij mij past.

Als je er op een laagdrempelige manier achter wil komen wat je wil, maar even niet weet waar te beginnen, maak dan een afspraak met Margo. Dankjewel, Margo!

Lotte Hoorens

Margo heeft mij geholpen om helderheid te creëren in een wirwar aan gedachtes, gevoelens en beslissingen op carrière gebied. Ze liet mij inzien wat voor mij echt belangrijk is en wat ik eigenlijk wil. Naast dit inzicht biedt ze ook praktische handvatten om concreet aan de slag te gaan.

Dit alles samen met haar fijne, open en vriendelijke karakter maakt dat ik haar aan iedereen kan aanbevelen!

Robert  

"Tijdens sollicitaties prikte bedrijven door mijn onzekerheid heen. Dit kwam omdat ik niet wist of elke willekeurige baan waarvoor ik solliciteerde de juiste stap in mijn carrière was.

Margo heeft me geholpen om van deze onzekerheid af te komen. Ik ben gaan inzien dat in elke baan positieve en negatieve punten zitten en dat je vanuit een heldere visie en een eigen wil moet gaan denken.

Dit heeft me geholpen om sterk naar voren te komen tijdens de gesprekken en heeft geresulteerd in een aanstelling bij het eerste bedrijf waar ik sinds het gesprek met Margo een sollicitatie had."

Maarten

Ik zat in de knoop met mezelf en twijfelde over de verdere richting van mijn carriere. Het contact met Margo was laagdrempelig en vertrouwd. Zij hielp mij om uit te gaan van mijn eigen kracht, waardoor ik met meer zelfvertrouwen de volgende stap heb kunnen zetten.

Charlot

Margo heeft mij goed geholpen met de vraag hoe ik me verder wilde ontwikkelen gedurende mijn loopbaan. Doordat ze de juiste vragen stelde liet ze me inzien waar mijn sterke kanten liggen en hoe ik die het beste kan inzetten in mijn werk. Op deze manier kreeg ik meer duidelijkheid in de richting die ik op wilde gaan in mijn loopbaan. 

Ik zou Margo zeker aanbevelen aan iedereen die meer duidelijkheid wil krijgen over zijn/ haar sterke kanten en hoe je deze kan inzetten om je verder te ontwikkelen en om plezier te houden in je werk. Margo geeft je het zelfvertrouwen om dit vervolgens ook meteen te gaan doen!

 

Anna 

Ik zat in een baan waar ik na een paar jaar op uitgekeken raakte, en ik liep vast met erachterkomen wat ik nou echt zo willen in een nieuwe baan. Margo leverde verfrissende inzichten over mijzelf, en een flinke dosis energie om het avontuur aan te gaan om een baan te zoeken die echt bij mij past in plaats van andersom!