prikkel jouw pure potentie 

Events 

Ik ben te vinden bij verschillende evenementen in en rondom Utrecht en vind het superleuk je persoonlijk te ontmoeten. Kom gerust langs bij een van de events of huur mij in als spreker, workshopgever of speedcoach. Typerend voor mij als coach/spreker is enthousiasmerend, eerlijk en praktisch. 

Wie weet zie ik je snel en kunnen we samen puur in gesprek!

- 12 juli 2017 - Workshop Keuzes maken die kloppen beoordeelt met 9,2 - De Broekriem Utrecht  

- 18 mei 2017 - Coach café - Zaalverhuur 7, FSW Universiteit Utrecht - Speedcoach 

- 10 mei 2017 -  What's Next Career Event Workshop 7 tips om te gaan en staan voor je (droom)baan beoordeelt met een 8,5 - Universiteit Utrecht - Speedcoach & Workshopgever 

- 13 maart 2017 - Startersfestival Workshop 'Uit je hoofd, in je hart' - Seats2Meet, Utrecht - Speedcoach & Workshopgever


What's next ?! - Career Event Universiteit Utrecht

Remko van der Kamp - Organisator What's Next: 

"Wat ben je toch een topdame! Ontzettend veel dank voor jouw energie, inspiratie en stimulans aan de vele coaches die What's Next?! en specifiek het Coach Café en speedcoaching tot een succes heeft gemaakt. En veel dank voor je persoonlijke aandacht aan onze studenten. Ik weet zeker dat je ze vanavond weer hebt geraakt met je ontwapenend oprechte enthousiasme." 


Annemarie Janssen - Eventmanager De Broekriem:

"Ik vond je workshop heel goed gaan en ik heb bewondering ervoor gehad hoe je het tegenover de 'oudere' werkzoekenden oppakte. Ik zag allemaal voldane gezichten na afloop en dat had jij denk ik ook door. Mensen hebben er echt iets aan gehad! 

Zojuist krijg ik van DeBroekriem de evaluatie van jouw workshop doorgemaild. Zo'n hoge score (9,2) heb ik nog nooit gehaald!"