prikkel jouw pure potentie 

Voor professionals die het gevoel hebben dat er nog veel meer in zit en daar iets aan willen doen! 


"Margo kan snel de vinger op de goede plek leggen. Bij haar heb je nooit het gevoel alsof je een 'probleem' hebt. Sterker nog, je krijgt zin om in actie te komen, omdat de oplossing zo dichtbij jezelf ligt, dat deze binnen handbereik is."

Mijn ideale klant:

Zijn gedreven professionals die verlangen naar een baan of invulling van hun rol die in lijn ligt met wie zij zijn. Ik noem dat een baan die bij je past!

  • Wil zich graag continue ontwikkelen, investeert in zichzelf om mooier, slimmer en beter te worden (gaat bijvoorbeeld vaker naar seminars, coaches of psychologen, leest boeken etc want wil graag zijn of haar volle potentie benutten), is nieuwsgierig en oprecht, houdt van het leven en wil ook graag zijn of haar ambities met betrekking tot werk waarmaken.
  • De professionals die ik help willen richting en de regie over hun werk in eigen handen nemen. Ze willen graag met een gelijkgestemde hierover sparren en hebben de moed om te gaan staan voor wat zij belangrijk vinden. 
  • Ze willen niets liever dan de juiste stappen zetten. Mijn klanten hebben een drive voor persoonlijke ontwikkeling, willen graag de goede keuzes maken en geprikkeld worden om datgene te doen wat hen succes brengt. 

 

"Na de gesprekken met Margo ga je vol vertrouwen verder en heb je richting. Margo kan goede vragen stellen, is persoonlijk en lekker concreet!"

 

"Onze gesprekken hebben echt iets losgemaakt in de positieve zin, er is echt een kwartje gevallen. Dankjewel!"


"Margo is positief en luchtig, kan snel de vinger op de juiste plek leggen en je exact datgene geven wat je echt nodig hebt om verder te komen. Ze helpt je om antwoorden te vinden die bij je passen. 
"