BEN JIJ EEN GEDREVEN PROFESSIONAL DIE HET ALLERBESTE UIT ZICHZELF WIL HALEN? 

Over mij

Hoe het allemaal begon

September 2012. YES! Mijn masterdiploma Psychologie was in the pocket. Optimistisch  als ik ben ging ik vol goede moed op zoek naar werk dat ECHT bij mij paste. Goede cijfers, veel commissiewerk en werkervaring opgedaan en zelfs heb ik een tijdje in Costa Rica gewoond. Om Spaans te leren en vrijwillig zangles te geven op een muziekschool. Kortom: dit kon gewoon niet mis gaan! 

De ommekeer

Al snel kwam ik erachter dat het toch wel meer vergt dan een LinkedIn profiel, een mooi CV en netwerkskills om werk te vinden dat echt bij je past. Zelfkennis, vertrouwen en LEF  komen er ook bij kijken. En mocht het een skill zijn: het je vooral niet willen vergelijken met anderen. Want de mensen in je naaste omgeving, hoe goedbedoeld ook, hadden er altijd wel ideeën over wat goed voor mij zou zijn of 'hoe ik dat moest aanpakken. Ik had echter het idee dat ze mij totaal niet begrepen.

Hoe het mij toch lukte!

Toch bleef ik investeren in mijn eigen ontwikkeling en bleef kost wat kost na mijn burn-out mijn eigen pad volgen. En met resultaat! Ik vond daardoor steeds rollen en banen die perfect bij mij pasten en maakte keuzes die van mij waren. Mijn hart ligt bij de positieve psychologie en talentontwikkeling. Jarenlang heb ik op jonge leeftijd gave functies gehad. Zo zette ik samen op 24 jarige leeftijd met een oud-McKinsey een stichting op om werkzoekenden om hun (droom) baan te vinden, maakte ik als teamcoach talenten zichtbaar in teams, zette ik honderden mensen in hun kracht en werkte ik als Nederlands meest ervaren StrengthsFindercoach voor en met topprofessionals voor grote en bekende bedrijven. Daar liet ik meer dan 1000 professionals hun talenten (her)ontdekken en toepassen in hun werk.

Puur in Gesprek

Tot er een moment kwam dat ik voelde dat er nog meer in mij zat. Ik heb mijn vast contract opgezegd en zo is in 2017 mijn eigen bedrijf Puur in Gesprek ontstaan. Ik wil zoveel mogelijk professionals inspireren en motiveren om te gaan en staan voor datgene wat ze belangrijk vinden in hun werk. Omdat ik echt geloof dat iedereen succesvol kan zijn in zijn of haar werk, mits je maar echt trouw blijft aan wie jij bent. Met mijn unieke combi van interventiekundige, psycholoog en StrengthsFindercoach wil ik jou nog beter maken op werkgebied. Graag wil ik vanuit mijn ervaring, mijn gave om ieders uniekheid te zien jou helpen om te weten wat je wilt en dat waar te maken.   

 

Zodat jij net als ik PUUR jezelf kunt zijn in je werk en keuzes kunt maken die jou succes en geluk gaan brengen. Dit alles door 'simpelweg' jezelf te zijn in je werk. En als ik het kan, dan kan jij het ook!


Samen met mij aan de slag om succesvol te zijn en te groeien? Contact me gerust, ik sta te popelen!