Be yourself, no matter what they say - Sting  

Als Interventiekundige werk ik als coach, trainer en adviseur en help ik individuen, teams en organisaties om hun medewerkers verder te ontwikkelen in hun loopbaan dmv o.a. (loopbaan)coaching, intervisie sessies en help ik teams om nog productiever met elkaar samen te werken.

Ik vind het belangrijk om de 'mens achter de mens'  te blijven zien in het werkende leven. Ik gun het iedereen om zich zelf te zijn op werk. Dat jouw talenten gezien en erkend worden door jouw leidinggevende, team en organisatie en jij ook daarop wordt ingezet. Dit werkt namelijk niet alleen motiverend en geeft energie, maar werkt ook productiever en efficiënter.

Graag focus ik mij op wat er al goed gaat en bouw daar op voort. Naast mijn master en postmaster in Arbeids-en Organisatiepsychologie, Interventiekunde en jarenlange ervaring bij diverse organisaties, neem ik ook mijn specialisatie in talentontwikkeling mee via CliftonStrengths. 

Samen met mijn vriend woon ik in het mooie Utrecht, hou ik van zingen en kan genieten van de kleine dingen in het leven. Daarnaast ben ik een aanhanger van het minimalisme en ben altijd al gefascineerd geweest om het 'hart' meer te laten spreken in organisaties.