Be yourself, no matter what they say - Sting  
Samir Lahiri - Cofacilitating Rijksinnovatie 

Margo staat als coach garant voor een positieve groei van je talenten. Ze maakt makkelijk contact en kan uitermate goed duiden wat je nodig hebt om nóg beter met je talenten om te gaan en daarmee verder te komen. Je eigen kracht ontdekken en daarmee gaan werken kan moeilijk en zwaar zijn, maar met Margo als coach wordt het stukken makkelijker! Want ze communiceert lekker luchtig. Dat doet ze met aanstekelijk serieuze tonen afgewisseld met de inzet van de nodige dosis humor. Daarbij is ze ook nog uitermate slim en heeft ze een groot empatisch vermogen.  Margo heeft me enorm geholpen meer in mijn eigen talenten te gaan geloven, waarvan ik nog dagelijks profijt heb. 


Laura Mattheeuwse - Educational Consultant 

Margo werkt voor Movares als vaste intervisiecoach. Dit doet zij vanuit een uitstekende professionaliteit, persoonlijke bevlogenheid en passende procesbegeleiding. Een aanrader voor organisaties die de borging, kennisdeling en ontwikkeling van haar medewerkerswil stimuleren met behulp van intervisie.


General Manager - Marktleading Audio Company  

Margo weet je aan het denken te zetten door precies de juiste vraag te stellen. Ze voelt snel aan wat er speelt en is in staat om, door de juiste vragen te stellen, concrete oplossingen te vinden. Door concrete tips heeft ze mij geholpen een betere people manager te worden en snel grote stappen te maken met mijn team door goed te kijken naar de kwaliteiten van individuen en daar op te sturen. Een echte aanrader!


Barbara van Kesteren - Mede-eigenaar Instituut voor Interventiekunde

Margo is een heel prettig persoon om mee samen te werken. Ik ken haar als zeer betrokken en enthousiast en als iemand die snel in de gaten heeft wat er speelt. Dit doet zij door goed te observeren en goed geformuleerde vragen te stellen. Zo weet zij de vinger precies op de zere plek te leggen. Zij blijft betrokken tot iemand helemaal is geholpen en is altijd bereid om mee te denken. Margo weet mensen te motiveren met haar enthousiasme en positieve energie. Met haar in je team ben je ervan verzekerd dat je én een leuke tijd hebt én er een goede prestatie wordt neergezet.


Ilona Boezeman - Trainer Early Bridge

Als deelnemer wordt je door Margo totaal ontzorgd. Bij je ontmoeting krijg je een deken van warmte en hartelijkheid over je heen, wat automatisch een glimlach doet verschijnen. Tegelijkertijd geeft ze je het gevoel dat er alle ruimte is om je verhaal te doen en je vragen beantwoord te krijgen in de training. Een mooie schakeling van een vrouw die weet wat ze doet, waar ze het over heeft en hoe ze dit communicieerd. Dit kenmerkt Margo als trainer  en als geliefd mens.